Wednesday, January 12, 2011

sampai hati kamu kan :)



muhd yusainy .
sany yatie syg sany.. smpai hati sany bt mcm ni an
sany duk tuduh yatie macam2..
sampai kita putus .. so sany puas ? selama ni
sany couple lagi dengan husna kan ? sany tak bgtaw un
apa yg sany nk lg dekat yatie? sedih sgt
selama ni igt sany betul2 nk dekat yatie ..
pdhal tak .. sany call yatie igt sany betol syg yatie
igt lagi "i love you forever"
kalau yatie nk tido last msg sany mesty ada yg ni an?
sany cakap yatie ego. yatie tuduh sany ..
padahal sany yg ego !!
sany tak penah amek taw sal yatie
mmg ! kita dah break lama dah
tapi lepas kita tak couple sany selalu call yatie
best sangat .. sany suka bt lawak
sany suka sruh yatie nyanyi kalau tak taw nak cakap apa
sany pun suka nyanyi ..lagu2 jiwang pulak tu
hee~ best sangat2 .. sora sany comel
tapi ...
suma dah berakhir .. sejak yatie tak guna fon
sany dah tak amek taw dah
satu hari yatie bukak fb akmal .. cousin sany kan ?
tengok2 ada fb sany .. whoa ! happy yatie
yatie add sany .. malam tu yatie tido awal .. yatie tak on9
sany app yatie .. tapi kenapa ??
kenapa sany maki yatie?
sany cakap yatie duk kata kt sany .. ada org gtaw sany
ya allah ! yatie tak penah kata dekat sany ..
yatie tak tawu apa pun .. sany tuduh yatie macam mcam
dekat wall yatie pulak tu .. suma org bole baca
malu la jugak yatie .. tapi tapa .. yatie redha ja
dah hampir sebulan kita dah tak kawan .. even sebagai kawan biasa
tadi ada org datang rmah yatie .. dia ckp husna couple lagi nan sany
siap sany beli moto lagi kt dia
whoa ! byk jugak duet sany ea?
tapi tapa .. 
tapi ...
napa sany tipu yatie .. dulu sany ckp sany benci husna?
kenapa skunk sany siap beli lg moto dekat dia?
napa dengan sany ni haa ?
sany siap ckp kt org lagi yatie ni Tak Boleh Blah !
haa? yes ! memang yatie tak chntek macam una
yes ! i know syg !!
but why ?
dulu sany ckp sayang yatie ..tapi sany ckp kt org lain sany sayang husna?
you.. do you love me or not ha ??
yatie taw una memang baik ..
lepas2 yatie dengar sedih sangat ,, even kita dah tak couple
tapi yatie still sedih ! nagis yatie time tu ..
tapi .. kawan yatie cakap suruh yatie saba
oke .. yatie saba .. 
thanks bagi demam yatie lagi bertambah
for ur imformation muhd yusainy !!

dulu ? I Love You so Much !! but now ~~
i hate you !! go to hell lah devil !
plezz jangan cari aku balik ..

Pesanan dari Nurul Hayati :
Nur Syafidatul husna !! 
tolong jaga sany elok2 .. walaupun dia duk kata kt yatie
tapi yatie redha ja .. kita kawan dari skola rendah kan?
dulu lunch sama sma
lari kelas sama sama
naek basikal sama sama .. best sangat
sebagai kawan .. yatie harap una jaga sany elok elok
walaupun sany budak nakal tapi dia tetap sayang una
hope una faham .. memang yatie sayang lagi sany
tapi...
lupakan .. aggap lah macam kami ni tak pernh kenal k
sayang una .. :)
igt una suma ni bukan salah una
salah yatie .. yatie yg couple nan sany ..
yatie terburu buru .. yatie dah tak tanya perkaa sebenarnya
tapi yatie mintak maaf k .. take care 
hope you wif sany happy oke :)

4 comments:

  1. sedeyh nyerrr syg !
    xpe2... aq ader.... jgn wsau ok?

    ReplyDelete
  2. hm .. nk bt mcmna .. aku redha jw lah .. thanks ea :)

    ReplyDelete

sayang ! pilih oke ?
ciknunu sempoi !
ciknunu blog kamu chantek !
ciknunu i love you !
saya benci ciknunu !!
ciknunu blog anda sgt huduh
  
Cik Nunu

Follow

Powered by Blogger.