Thursday, January 20, 2011

aouck! mak oi sakit tangan!


ouch! Mak sakit !
haha ini sebab gedik sangat tu jadi mcm ni
amek ! padan muka kaw nunu hahahaha puas sangat sangat
ehh ! nak taw sebab apa?
haa jengjeng jeng ! hee
tak tadi aku nan iza ngokngek jalan kaki balik skola 
kan kami naik bas 
mak iza tak amek dia
hahaha padan muka kaw iza :PP
then . time otw nak jalan jalan iza meraba raba T*** T*** aku
whoa ! panas sekali . haha iza tu boy or girl? boy la tidak tak pnas aku
hahaha tada lah .. girl .. saja kidding2 . nama penuh dia Nur Izatul Binti Shansuddin
haaa tu wife kedua aku . haha nak curi ?
my langkah mayat aku dulu naa
dah dah . sambung balik
lepas lepas je dia raba raba tu . apa lagi aku keja dia sampai lubang cacing kot
hahaha dia kelupur mcm cacing kepanasan lah
adoi sian dia . tapi ada Aku Kesah iza? haha
amek nak raba sangat kan . padan muka
tapi akhirnya malang...
makk!!!
aku tersepak kain aku sendiri daa .. huh !
terselak kain aku sampai peha ! aww seksi . haha nasib kawan kawan aku ja tgok
tersembam .. terguling guling atas tart tu 
tapi yang paling SYIOK tu !
hahaha time otw nak jatuh aku sempat tarik tangan iza
hahaa huh ! teguling guling dowhh !
tapi sedih :( aku jatuh atas tanah terguling atas tart
abis baju sekolah aku kotor ! babik ! iza syok sekali
jatuh atas badan aku ! whoa ! dapat raba lagi tu .. sial ! haha
mengeliat aku sayang ! tapak tangan aku calar . berukir ukir dah
macam peta dunia ! fuhh ! like !  hahaa


kepada kawan kawan yg dapat usha tu:
hahaha ! korang jangan snap gamba peha aku pulak
kunk heboh satu pekula ! famous aku !! hahahahahaha 
iza dania tikah u all memang setan
gelak aku ! sedih la!
tapi tapa ! sayang korang . muack ! ;)

No comments:

Post a Comment

sayang ! pilih oke ?
ciknunu sempoi !
ciknunu blog kamu chantek !
ciknunu i love you !
saya benci ciknunu !!
ciknunu blog anda sgt huduh
  
Cik Nunu

Follow

Powered by Blogger.