Wednesday, March 16, 2011

ATTENTION PLEASE !!
 SEKARANG NU DAH TAK GUNA BLOG NI
SO JANGAN FOLLOW 
JUST SAKIT HATI TENGOK BLOG NI
ENTAH LAH
OKE SAYANG SAYANGS
NU ADA BLOG BARU 
follow yahhh 

Thursday, January 20, 2011

aouck! mak oi sakit tangan!


ouch! Mak sakit !
haha ini sebab gedik sangat tu jadi mcm ni
amek ! padan muka kaw nunu hahahaha puas sangat sangat
ehh ! nak taw sebab apa?
haa jengjeng jeng ! hee
tak tadi aku nan iza ngokngek jalan kaki balik skola 
kan kami naik bas 
mak iza tak amek dia
hahaha padan muka kaw iza :PP
then . time otw nak jalan jalan iza meraba raba T*** T*** aku
whoa ! panas sekali . haha iza tu boy or girl? boy la tidak tak pnas aku
hahaha tada lah .. girl .. saja kidding2 . nama penuh dia Nur Izatul Binti Shansuddin
haaa tu wife kedua aku . haha nak curi ?
my langkah mayat aku dulu naa
dah dah . sambung balik
lepas lepas je dia raba raba tu . apa lagi aku keja dia sampai lubang cacing kot
hahaha dia kelupur mcm cacing kepanasan lah
adoi sian dia . tapi ada Aku Kesah iza? haha
amek nak raba sangat kan . padan muka
tapi akhirnya malang...
makk!!!
aku tersepak kain aku sendiri daa .. huh !
terselak kain aku sampai peha ! aww seksi . haha nasib kawan kawan aku ja tgok
tersembam .. terguling guling atas tart tu 
tapi yang paling SYIOK tu !
hahaha time otw nak jatuh aku sempat tarik tangan iza
hahaa huh ! teguling guling dowhh !
tapi sedih :( aku jatuh atas tanah terguling atas tart
abis baju sekolah aku kotor ! babik ! iza syok sekali
jatuh atas badan aku ! whoa ! dapat raba lagi tu .. sial ! haha
mengeliat aku sayang ! tapak tangan aku calar . berukir ukir dah
macam peta dunia ! fuhh ! like !  hahaa


kepada kawan kawan yg dapat usha tu:
hahaha ! korang jangan snap gamba peha aku pulak
kunk heboh satu pekula ! famous aku !! hahahahahaha 
iza dania tikah u all memang setan
gelak aku ! sedih la!
tapi tapa ! sayang korang . muack ! ;)

Tuesday, January 18, 2011


fuck* !! ihydm!! babik*
aku meluat hang ! hang tipu aku .. hang tu playboy
hang gila ! erhhh !! meluat aku tengok hang kt skolah ! benci benci !
awat hang ni byk betina sgt ha? kalau nk couple nan aku jangan duk men2 la bengong !!
aku ingat hang betol2 nk couple nan aku
pdhal ada udang sebalik mee achik noh !!!
erhhh !! hang dengan kawan kawan pun sama la .babik !!
awt megah dh la bnyak pompuan haa? syok dh la..
hang law org len hng boleh la men2 . law nan aku silap byak hang
babi ! hang taw kan aku baru ja ptus nn mamat tu .
igt couple nan hng hng nk betol2
tapi mcm Haram Jadah !
hang taw ark !! devil ! 
hidup hang tak senang la weh !! hang tgok nanti 
sampai hang tua nak mmpus pun hng tak kawin lagi .. tadak sapa maw !
hang tu playboy !!! fuck*

Wednesday, January 12, 2011

Rossa - Hati Yang Kau Sakiti (Super HQ Audio/Video)



                           


SANY !!!!! sekarang yatie dah taw .. selama ni sany tipu yatie .. kawan kawan sany selalu cakap sany baik .. bertuah yatie dapat sany .. tapi ... dorang tipu yatie .. dorang sekongkong nan sany ,,, taw tak yatie sedih sany !! sany taw tak haa ?!!! sany ego !! sany jahat ! yatie selama ni sayang sany .. tapi sany sia sia kan yatie .. apa yang sany tak puas hati lagi haa?? sany tuduh akmal .. sany tuduh yatie dengan dania ... apa ni sany ? depan yatie sany cakap sumanya salah akmal .. tapi... depan akmal ?? sany cakap salah yatie .. apa ni ? yatie tak faham... yes ! semenjak kita couple dulu yatie tak pernah kuar nan sany .. kalau jumpa pun tukar fon or yang emergency saja .. sany jahat !!! sany tak pernah faham perasaan yatie .. apa ni sany ... sekarang sany happy dengan una .. tapi ... yatie ?? yatie tak happy sany .. dulu hari last kita break sany kata sany nak tgok yatie happy .. sany sggup tggu yatie smpai abes pmr ... tapi ... senang2 sany lupa kan .. hm .. thanks sany .. yatie tak dapat lupakan sumanya oke ... thanks juga pada kawn2 sany tu k ... sebab sanggup tipu yatie ... memang depan2 mmbe2 yatie .. yatie tak tunjuk yg yatie still syg sany .. yatie tak nak ... mesty nanti kawan2 yatie cakap yatie ni bodoh kan .. sebab percayakan sany ... sayang sany .. tapi suma dah berakhir .. walau apa pun ... yatie tak kan lupakan sumanya ... assalammualaikum :)

sampai hati kamu kan :)



muhd yusainy .
sany yatie syg sany.. smpai hati sany bt mcm ni an
sany duk tuduh yatie macam2..
sampai kita putus .. so sany puas ? selama ni
sany couple lagi dengan husna kan ? sany tak bgtaw un
apa yg sany nk lg dekat yatie? sedih sgt
selama ni igt sany betul2 nk dekat yatie ..
pdhal tak .. sany call yatie igt sany betol syg yatie
igt lagi "i love you forever"
kalau yatie nk tido last msg sany mesty ada yg ni an?
sany cakap yatie ego. yatie tuduh sany ..
padahal sany yg ego !!
sany tak penah amek taw sal yatie
mmg ! kita dah break lama dah
tapi lepas kita tak couple sany selalu call yatie
best sangat .. sany suka bt lawak
sany suka sruh yatie nyanyi kalau tak taw nak cakap apa
sany pun suka nyanyi ..lagu2 jiwang pulak tu
hee~ best sangat2 .. sora sany comel
tapi ...
suma dah berakhir .. sejak yatie tak guna fon
sany dah tak amek taw dah
satu hari yatie bukak fb akmal .. cousin sany kan ?
tengok2 ada fb sany .. whoa ! happy yatie
yatie add sany .. malam tu yatie tido awal .. yatie tak on9
sany app yatie .. tapi kenapa ??
kenapa sany maki yatie?
sany cakap yatie duk kata kt sany .. ada org gtaw sany
ya allah ! yatie tak penah kata dekat sany ..
yatie tak tawu apa pun .. sany tuduh yatie macam mcam
dekat wall yatie pulak tu .. suma org bole baca
malu la jugak yatie .. tapi tapa .. yatie redha ja
dah hampir sebulan kita dah tak kawan .. even sebagai kawan biasa
tadi ada org datang rmah yatie .. dia ckp husna couple lagi nan sany
siap sany beli moto lagi kt dia
whoa ! byk jugak duet sany ea?
tapi tapa .. 
tapi ...
napa sany tipu yatie .. dulu sany ckp sany benci husna?
kenapa skunk sany siap beli lg moto dekat dia?
napa dengan sany ni haa ?
sany siap ckp kt org lagi yatie ni Tak Boleh Blah !
haa? yes ! memang yatie tak chntek macam una
yes ! i know syg !!
but why ?
dulu sany ckp sayang yatie ..tapi sany ckp kt org lain sany sayang husna?
you.. do you love me or not ha ??
yatie taw una memang baik ..
lepas2 yatie dengar sedih sangat ,, even kita dah tak couple
tapi yatie still sedih ! nagis yatie time tu ..
tapi .. kawan yatie cakap suruh yatie saba
oke .. yatie saba .. 
thanks bagi demam yatie lagi bertambah
for ur imformation muhd yusainy !!

dulu ? I Love You so Much !! but now ~~
i hate you !! go to hell lah devil !
plezz jangan cari aku balik ..

Pesanan dari Nurul Hayati :
Nur Syafidatul husna !! 
tolong jaga sany elok2 .. walaupun dia duk kata kt yatie
tapi yatie redha ja .. kita kawan dari skola rendah kan?
dulu lunch sama sma
lari kelas sama sama
naek basikal sama sama .. best sangat
sebagai kawan .. yatie harap una jaga sany elok elok
walaupun sany budak nakal tapi dia tetap sayang una
hope una faham .. memang yatie sayang lagi sany
tapi...
lupakan .. aggap lah macam kami ni tak pernh kenal k
sayang una .. :)
igt una suma ni bukan salah una
salah yatie .. yatie yg couple nan sany ..
yatie terburu buru .. yatie dah tak tanya perkaa sebenarnya
tapi yatie mintak maaf k .. take care 
hope you wif sany happy oke :)

Wednesday, December 29, 2010

my gula gula family

ferrero rosher parent !


chocolate daddy: Ismail bin salleh
garang .. tegas .. funny daddy 
ensem .. kachak !
sayang ayah

vanilla mummy: Jamlliah binti hassan
kalau marah nanti gelak balik
chantek ! tengok anak2 r
sayang mak 


 My lolipop Sister

Orange loli Syster: Nur Nazihah Binti Ismail
garang like my daddy and like tiger
lawak .. suka gelak like unta
chantek .. digemari jejaka
sayang kamu kakak

Strawberry Pop Syster: Nur Syafawati Binti Ismail
garang yang tlb..kedekut tahik tawaq !
cun .. cute sikit ja aku lagi ahaha
sayang hang my devil kakak 




Sunday, December 19, 2010

hm hari yang paling sedih bagi aku sangat sangat ..tak sangka selama ni sany suka suka ja kawan dengan aku .. couple nan aku .. padahal aku sayang dia walaupun dia duk tuduh aku macam macam .. hm tp semalam hari yang paling sedih bagi aku .. sany cakap memang kasar .. dia sent mesag dia cakap "lu dah tido ke .. gua baru nak mesag dengan lu" ya allah .. time tu mmg kami tengah mesag .. tapi aku tada kredit .. kebetulan pulak amet call aku .. aku pun cakap la .. lepas aku baca mesag tu .. memang aku jadi benci gila gila dekat sany .. aku cita kat membe aku .. dia cakap suh aku clash aja nan sany . hm . tp sekarang aku dah taw macam mana perangai sany tu .. so now aku dah tak nak dekat dia .. memang tak nak sangat sangat dah .. sekarang aku juz nak fokus my new bf and  pmr akan datang .. haha hope pmr akan datang result tak terok kan .. hee~ so now my new bf is amet . hahahaaha tak sangka amet oii .. jadi jugak hang bf aku ea . hmm .. sayang amet gilar arh hahaha .. ngokngek ! ..








now !
 hate sany
love amet 


love amet 
hey sany i want to kill you ngok !!
sayang ! pilih oke ?
ciknunu sempoi !
ciknunu blog kamu chantek !
ciknunu i love you !
saya benci ciknunu !!
ciknunu blog anda sgt huduh
  
Cik Nunu

Follow

Powered by Blogger.