Wednesday, December 29, 2010

my gula gula family

ferrero rosher parent !


chocolate daddy: Ismail bin salleh
garang .. tegas .. funny daddy 
ensem .. kachak !
sayang ayah

vanilla mummy: Jamlliah binti hassan
kalau marah nanti gelak balik
chantek ! tengok anak2 r
sayang mak 


 My lolipop Sister

Orange loli Syster: Nur Nazihah Binti Ismail
garang like my daddy and like tiger
lawak .. suka gelak like unta
chantek .. digemari jejaka
sayang kamu kakak

Strawberry Pop Syster: Nur Syafawati Binti Ismail
garang yang tlb..kedekut tahik tawaq !
cun .. cute sikit ja aku lagi ahaha
sayang hang my devil kakak 




Sunday, December 19, 2010

hm hari yang paling sedih bagi aku sangat sangat ..tak sangka selama ni sany suka suka ja kawan dengan aku .. couple nan aku .. padahal aku sayang dia walaupun dia duk tuduh aku macam macam .. hm tp semalam hari yang paling sedih bagi aku .. sany cakap memang kasar .. dia sent mesag dia cakap "lu dah tido ke .. gua baru nak mesag dengan lu" ya allah .. time tu mmg kami tengah mesag .. tapi aku tada kredit .. kebetulan pulak amet call aku .. aku pun cakap la .. lepas aku baca mesag tu .. memang aku jadi benci gila gila dekat sany .. aku cita kat membe aku .. dia cakap suh aku clash aja nan sany . hm . tp sekarang aku dah taw macam mana perangai sany tu .. so now aku dah tak nak dekat dia .. memang tak nak sangat sangat dah .. sekarang aku juz nak fokus my new bf and  pmr akan datang .. haha hope pmr akan datang result tak terok kan .. hee~ so now my new bf is amet . hahahaaha tak sangka amet oii .. jadi jugak hang bf aku ea . hmm .. sayang amet gilar arh hahaha .. ngokngek ! ..








now !
 hate sany
love amet 


love amet 
hey sany i want to kill you ngok !!

Thursday, December 16, 2010

sayang i love you so much !!


kemarin dulu aku . cousin aku then mbe aku .. kami duk sembang2 kat umah cousin aku .. tu ada la mmbe aku yang lain cakap yang dia(bf) still couple nan una(ev dia) .. sedih gila aku time tu .. malam tu aku call dia aku tanya duk bt apa .. makan agi cakap maca biasa la.. then akhir2 nak bis cakap tu aku kata kirim salam dekat una taw .. tuh dia cakap apa ni my nek nama una .. tu aku kata dah betol pon kan .. k lah assalaualaikum .. tu dia terus letak .. aku buat tak tawu ja .. then mmbe aku baru cakap yang dorang dah putus .. ya allah .. aku silap .. aku dah bagi dia sakit hati .. tepat pukul 12 tgh malam .. aku call amet .. kan free call aku guna no kak aku .. kan bufday dia .. happy baufday kak aku sayng ang taw .. then sampai pkol 1 pg aku cakap nan amet .. aku tak berani call dia cos takot dia marah aku .. tapi aku terpaksa call jugak .. aku cakap kat amet aku call dia balik nanti .. tu amet ckap oke .. aku pon try la call dia .. tuh dia angkat .. fuhh !! ketar la jugak .. aku tanay duk bt apa .. dia diam .. aku pon diam .. lama tu dia kata tak buat apa pun .. aku pon ohh je lahh .. kami dua diam ... aku tak kata apa langsung .. tu dia kata napa diam .. napa tak tuduh .. cepat la nak dengar .. tuduh cepat .. kita ni jahat .. curang .. betol kan  .. nagis la jugak aku time tu .. hoh !! tak terkata aku .. then dia kata lagi napa diam .. aku kata la tada apa lah .. dia tanya sapa yang kata mcm tu .. cakap cepat !! aku kata tada sapa .. taw sendiri .. tuh dia kata jangan duk tipu .. tipu la law taw sendiri tada sape yang gtaw .. aku pon diam .. tu dia kata kalau tak mau bagtaw oke fine ! jangan call jangan mesag jangan apa dah oke !! aku ta maw gtaw cos aku kesian dekat budak tu .. dia ta taw apa2 .. tu dia plak kena nnti .. last2 aku terpaksa bgtaw jugak .. tu semalam kan ada lagi free call .. aku call la dia .. oke la cakap .. macam besa .. tpi dia plak tuduh aku .. dia cakap aku playgirl .. aku ni tak penah nak fham dia .. ya allah .. napa plak .. aku ta taw apa pun .. aku ta nak lah gaduh2 .. aku dah penat sangat2 .. tolong la aku ya allah .. aku cakap kat dia sapa yang cakap cam ni .. aku tak penah kuar dengan laki lain .. skunk pon aku jrang kuar .. law kuar pon g uah cousin aku .. borak2 ja .. sakit hati sangat time tu .. dah la aku tak bapa nak sihat .. sampai hati dia tuduh aku .., aku syang dia .. tp dia tuduh aku .. ari tu aku tuduh dia .. dia cakap bagus la caya cakap org dari bf sndri .. oke skunk aku percaya kat dia .. tapi tengok lah .. skunk dia caya cakap "spy2" dia kawan dia .. aku skunk pon jarang guna fon ... hurm .. aku dah penat nan suma ni .. kalau dah tak suka aku cakap .. lagi pun kita still muda lagi la sayang .. you fikir lah yang mana betol oke .. i love you .. ikot you lah kalau you rasa i ni playgirl .. curang or apa2 k .. penat dah skunk .. tp 4 ur imformation .. i love you so much oke ! 

Tuesday, December 14, 2010

Wali - Egokah Aku (SUPER HQ - Audio/Video)


this song memang tada kena mengena nan cita aku . tapi dengar la lgu ni smbil baca .. selamat membaca dan mendegar ! (:


hurm kamarin aku ada dengar ahli dalam keluar aku ada kata yang mak aku suka lebihkan aku daripada mereka..Ya allah aku tak penah rasa macam tu ..masa tu hanya tuhan ja taw aku macamna .. sedih sangat .. aku tak penah nak curi kebahgiaan or hak apa apa .. law dorang rasa aku ni mrmpas suma aku mintak maaf .. aku tada niat macam tu .. aku pon nak rasa jugak kasih sayang dari seorang ibu .. tapi kalau rasa aku ni terlebih sangat aku mintak maaf sangat .. aku sayang suma org .. xpecially parent aku nan family aku..org selalu cakap anak bongsu ni selalu mnja nan mak dorang and family orang .. yes ! memang pun .. aku besyukur sangat aku ada orang yang sayang aku .. tapi aku tak pernah nak rampas mana mana kasih sayang dorang ... kak abg ayah mak .. adik mintak maaf ya or ada apa yang salah .. ):

Monday, December 13, 2010


boring la tengah tengah malam ni erk .. tak tawu nak buat apa dah .. haa sal mamat yang aku kata tu .. dia tak reply pun .. sampai sekarang aku still takot la .. hurm entah la dia block aku dah kot .. mybe la .. aku tak psti cos aku tak bkak pun .. hurm sorry k .. betol betol tak sengaja .. ): aku dah serba salah dah dekat dia .. adoii .. mybe dia tak maaf kan aku dah kot .. entah la .. confuse skunk ..



fon punya pasal

haa yang ni lagi satu la kes . aku sekarang tak guna fon dah .. akak aku guna dua fon .. aku minta dekat dia fon satu dia boleh cakap

akak:oww mana boleh .. aku nak guna dua2 ..

gila sungguh ! nak buat apa dua2 .. aku pun pegi la cakap dekat mak aku 

aku:mak ! mintak la kt kakti fon nokia tu .. banyak chantek guna samapi dua .
mak:oke nnti mak minta .. 

whoa ! syiok gila aku time tu .. esok tu mak aku mintak kt kak aku

mak: hey syafawati .. hang bagi la fon tu kt adk hang satu .. hurm mak ni susah la kt umah tada fon
akak: oww mana bole . kak nak guna dua2

dalam hati aku ni 
nunu: cilaka punya budak .. aku nak guna fon lah !!!!

mak aku boleh diam lepas kak aku kta macam tu .. hurm nak buat macamna walaupun semggu 2 jam sekali pun tapa lah .. jnji bole guna 

whoa !! ketar bes badan badan aku



tadi aku on9 fb . then duk men la komen komen nan org .. macam mana tah aku terlepas ckap kt sorang mamat ni kt wall dia plak tu .. kakak dia punya baran dekat aku . aduuhh ! maw kecut bes perot2 aku ni ..sapa tak takot my2 nnti dorang serang aku .. mmpus !! mcm maw nagis ja aku.. tak penah2 kata mcm tu mcmna tah bole tekuar .. aduhh .. badan aku sampai sekarang jadi seram sejuk bes .. telan air liur pun jadi mcm tak lepas .. hoh !! ketar sampai sekarang .. aku ada antar kt mesag budak laki tu aku mintak maaf . tuh aku teros 0pp9 .. tak tawu la dia reply ke tak . hope dia maaf aku la .. kakak sorry ya .. boy sorry ya nu tak sengaja ohh .. huh !! menyesal gila aku.. kesian kawan tu doe ! dia punya mish at mama dia aku pegi lepas macam tu .. bodoh gila aku .. haihhh .. mula2 aku juz nak kidding2 aja tah mcmna ta taw jadi terok .. tu la ni pun dah jd pengajaran dekat aku . sapa suh cakap tak tengok kiri kanan dulu.. kan dah kena .. haihhh .. sorry la :(

Friday, December 10, 2010

malu gila . arhh !!!



tadi aku tgh on9 . bagun bagun tido terus on9 . tak mandi lagi . pastuh akak aku kata cabut kut (kutu) ala yang setiap hujung bulan kumpul ramai ramai tegok bulan tu sapa yang betuah an . dia dapat la duet . then aku sruh dia pegi . dia cakap dia nk solat . aku dengan tak mandi lagi terpaksa pegi jugak la . then aku pegi cuci mka tu teros pegi amek duet kt ayah ak . lepas amek duet tuan kut tu call dia suruh cepat law lambat 5 minit dorang nak cabut dah .. kepala hotak sggh ! tak reti nk sbar ka .. then aku pun dengan kalut p la . dengan bau masam . haha amek korang !! hayati lah aroma badan aku dalam dalam .. sampai sampai sana .. tuan kut tu beleter kat aku .. 


Tuan kutu :len kali org lain tak my lagi .. hang my dulu . setiap bulan my lambat .. ingat orang nak tnggu ampa ka    kalau hujan tak pa la gak . ni tak hujan my la awal sikit .. 


aku ni dah la tak suka orang duk beleter beleter ni apa lagi ak buat blur aku la .. mcm aku ta bersalah .. tpi malu jugak la . cos penuh org dalam rumah dia tu .. orang suma tengok aku .. then macam mana tah time tuan kut tu tengah tanda nama ak . aku pegi jeling mata kat dia .. tu ada sorang makcik tu tengok aku . dia senyum aja . huh ! selamat aku . sapa tak bengang .. duk buat kalut2 .. napa lapar sgt dh ka duet tu . erhhh !! tp last last dapat duet tu kat dia jugak ., tapi aku tak kisah pn . law duet aku tak la gak .. nyesal aku .. nasib aku pikir dia tu tua pada aku . dah la ketot . naek moto jin jat jin jat . haha .. ak tak kan jejak rumah kaw lagi la makcik !! erhh

Thursday, December 9, 2010

Caprice & Nik Irfan- Just The Way You Are REMIX Malay.wmv






lagu ni abg aku yang bagi . soh akak aku dengar . haha mula mula dengar rasa geli la jugak . cos aku dengar saja . tu tengok tengok ada mamat hensem ni nyanyi . whoaa ! cair terus .. ahaha gedik !

akhirnya


whoa !! akhirnya siap jugak blog aku ni .. haha bebulan bulan aku buat baru hari ni siap . syok gila !! ahaha dengan titik peluh aku terhasil lah "Cik nunu punya blog" hahha .. so skunk korang boleh la usha usha blog aku .. baca la apa yang ada tu k . sedih happy suma akan ada nanti .. kita kawan walaupun kita still tak kenal satu sama lain  tapi tetap kawan kan . kan kan ? so nu harap sangat .. korang sudi kawan nan nu oke . aceceh ! hehe jangan lupa follow nu taw . haa thank you ya cos sudi singgah singgah blog nu ni . blog nu tak chantek mana pun.. biasa aja .hehe nu tak pndai sangat . hope korang suka k nan nu

Friday, December 3, 2010


My cute babe ! sayang kamu
Nur Qaleesya
21 june
single 100%
sangat manja . comel sangat
suka nagis erhh !
ingat sama maksu ya !


sayang ! pilih oke ?
ciknunu sempoi !
ciknunu blog kamu chantek !
ciknunu i love you !
saya benci ciknunu !!
ciknunu blog anda sgt huduh
  
Cik Nunu

Follow

Powered by Blogger.