Thursday, December 16, 2010

sayang i love you so much !!


kemarin dulu aku . cousin aku then mbe aku .. kami duk sembang2 kat umah cousin aku .. tu ada la mmbe aku yang lain cakap yang dia(bf) still couple nan una(ev dia) .. sedih gila aku time tu .. malam tu aku call dia aku tanya duk bt apa .. makan agi cakap maca biasa la.. then akhir2 nak bis cakap tu aku kata kirim salam dekat una taw .. tuh dia cakap apa ni my nek nama una .. tu aku kata dah betol pon kan .. k lah assalaualaikum .. tu dia terus letak .. aku buat tak tawu ja .. then mmbe aku baru cakap yang dorang dah putus .. ya allah .. aku silap .. aku dah bagi dia sakit hati .. tepat pukul 12 tgh malam .. aku call amet .. kan free call aku guna no kak aku .. kan bufday dia .. happy baufday kak aku sayng ang taw .. then sampai pkol 1 pg aku cakap nan amet .. aku tak berani call dia cos takot dia marah aku .. tapi aku terpaksa call jugak .. aku cakap kat amet aku call dia balik nanti .. tu amet ckap oke .. aku pon try la call dia .. tuh dia angkat .. fuhh !! ketar la jugak .. aku tanay duk bt apa .. dia diam .. aku pon diam .. lama tu dia kata tak buat apa pun .. aku pon ohh je lahh .. kami dua diam ... aku tak kata apa langsung .. tu dia kata napa diam .. napa tak tuduh .. cepat la nak dengar .. tuduh cepat .. kita ni jahat .. curang .. betol kan  .. nagis la jugak aku time tu .. hoh !! tak terkata aku .. then dia kata lagi napa diam .. aku kata la tada apa lah .. dia tanya sapa yang kata mcm tu .. cakap cepat !! aku kata tada sapa .. taw sendiri .. tuh dia kata jangan duk tipu .. tipu la law taw sendiri tada sape yang gtaw .. aku pon diam .. tu dia kata kalau tak mau bagtaw oke fine ! jangan call jangan mesag jangan apa dah oke !! aku ta maw gtaw cos aku kesian dekat budak tu .. dia ta taw apa2 .. tu dia plak kena nnti .. last2 aku terpaksa bgtaw jugak .. tu semalam kan ada lagi free call .. aku call la dia .. oke la cakap .. macam besa .. tpi dia plak tuduh aku .. dia cakap aku playgirl .. aku ni tak penah nak fham dia .. ya allah .. napa plak .. aku ta taw apa pun .. aku ta nak lah gaduh2 .. aku dah penat sangat2 .. tolong la aku ya allah .. aku cakap kat dia sapa yang cakap cam ni .. aku tak penah kuar dengan laki lain .. skunk pon aku jrang kuar .. law kuar pon g uah cousin aku .. borak2 ja .. sakit hati sangat time tu .. dah la aku tak bapa nak sihat .. sampai hati dia tuduh aku .., aku syang dia .. tp dia tuduh aku .. ari tu aku tuduh dia .. dia cakap bagus la caya cakap org dari bf sndri .. oke skunk aku percaya kat dia .. tapi tengok lah .. skunk dia caya cakap "spy2" dia kawan dia .. aku skunk pon jarang guna fon ... hurm .. aku dah penat nan suma ni .. kalau dah tak suka aku cakap .. lagi pun kita still muda lagi la sayang .. you fikir lah yang mana betol oke .. i love you .. ikot you lah kalau you rasa i ni playgirl .. curang or apa2 k .. penat dah skunk .. tp 4 ur imformation .. i love you so much oke ! 

No comments:

Post a Comment

sayang ! pilih oke ?
ciknunu sempoi !
ciknunu blog kamu chantek !
ciknunu i love you !
saya benci ciknunu !!
ciknunu blog anda sgt huduh
  
Cik Nunu

Follow

Powered by Blogger.