Tuesday, December 14, 2010

Wali - Egokah Aku (SUPER HQ - Audio/Video)


this song memang tada kena mengena nan cita aku . tapi dengar la lgu ni smbil baca .. selamat membaca dan mendegar ! (:


hurm kamarin aku ada dengar ahli dalam keluar aku ada kata yang mak aku suka lebihkan aku daripada mereka..Ya allah aku tak penah rasa macam tu ..masa tu hanya tuhan ja taw aku macamna .. sedih sangat .. aku tak penah nak curi kebahgiaan or hak apa apa .. law dorang rasa aku ni mrmpas suma aku mintak maaf .. aku tada niat macam tu .. aku pon nak rasa jugak kasih sayang dari seorang ibu .. tapi kalau rasa aku ni terlebih sangat aku mintak maaf sangat .. aku sayang suma org .. xpecially parent aku nan family aku..org selalu cakap anak bongsu ni selalu mnja nan mak dorang and family orang .. yes ! memang pun .. aku besyukur sangat aku ada orang yang sayang aku .. tapi aku tak pernah nak rampas mana mana kasih sayang dorang ... kak abg ayah mak .. adik mintak maaf ya or ada apa yang salah .. ):

No comments:

Post a Comment

sayang ! pilih oke ?
ciknunu sempoi !
ciknunu blog kamu chantek !
ciknunu i love you !
saya benci ciknunu !!
ciknunu blog anda sgt huduh
  
Cik Nunu

Follow

Powered by Blogger.