Friday, December 10, 2010

malu gila . arhh !!!



tadi aku tgh on9 . bagun bagun tido terus on9 . tak mandi lagi . pastuh akak aku kata cabut kut (kutu) ala yang setiap hujung bulan kumpul ramai ramai tegok bulan tu sapa yang betuah an . dia dapat la duet . then aku sruh dia pegi . dia cakap dia nk solat . aku dengan tak mandi lagi terpaksa pegi jugak la . then aku pegi cuci mka tu teros pegi amek duet kt ayah ak . lepas amek duet tuan kut tu call dia suruh cepat law lambat 5 minit dorang nak cabut dah .. kepala hotak sggh ! tak reti nk sbar ka .. then aku pun dengan kalut p la . dengan bau masam . haha amek korang !! hayati lah aroma badan aku dalam dalam .. sampai sampai sana .. tuan kut tu beleter kat aku .. 


Tuan kutu :len kali org lain tak my lagi .. hang my dulu . setiap bulan my lambat .. ingat orang nak tnggu ampa ka    kalau hujan tak pa la gak . ni tak hujan my la awal sikit .. 


aku ni dah la tak suka orang duk beleter beleter ni apa lagi ak buat blur aku la .. mcm aku ta bersalah .. tpi malu jugak la . cos penuh org dalam rumah dia tu .. orang suma tengok aku .. then macam mana tah time tuan kut tu tengah tanda nama ak . aku pegi jeling mata kat dia .. tu ada sorang makcik tu tengok aku . dia senyum aja . huh ! selamat aku . sapa tak bengang .. duk buat kalut2 .. napa lapar sgt dh ka duet tu . erhhh !! tp last last dapat duet tu kat dia jugak ., tapi aku tak kisah pn . law duet aku tak la gak .. nyesal aku .. nasib aku pikir dia tu tua pada aku . dah la ketot . naek moto jin jat jin jat . haha .. ak tak kan jejak rumah kaw lagi la makcik !! erhh

2 comments:

  1. sempoi laa unx ! dgn bau y harum smerbak g uma owg ! hahahahaha !

    ReplyDelete
  2. hahaha .. taw tapa .. wangi arhh

    ReplyDelete

sayang ! pilih oke ?
ciknunu sempoi !
ciknunu blog kamu chantek !
ciknunu i love you !
saya benci ciknunu !!
ciknunu blog anda sgt huduh
  
Cik Nunu

Follow

Powered by Blogger.